Les meves nits

Un diàleg amb mi mateix a partir d'un poema que un dia vaig trobar...
Nits
Nits...(plenes de preguntes sense resposta, plenes d'estrelles, una porta als somnis?)
nits escapçades... (per apendre, et desitjo!! per por..maleït, amor i odi, quatre dies, somni o fantasia, llàgrimes, allò que no he fet...si pogués et daria...nits...qui sap si escapçades...)
nits compartides... (dormint un al costat de l'altre, tot sabent que hi és) 
nits buides... (no passa res!!!, sense paraules...simplement buit)
nits a flor de pell... (amanyagaren la son, perquè aquella nit d'anorança festegés amb lloança el sentit creatiu d' escolpir amb els ulls l'encís de contemplarla.)
nits de lluna plena... (acompanyen l' inconscient desvetllat-nos i permeten somnis agosserats de fantasies entremeliades!)
nits que esperen l'alba...(en el blau dels blaus, i trenc d' alba la mar es delirà amb la seva mirada i com espill gelós la pendra com si fos la darrera vegada...)
nits solitàries... (necessaries, importants, però també tristes...la busco i no la trobo, es potser una ombra amagada en els meus somnis? sóc com un cec entre tenebres )
nits que estic amb ella... (les millors amb diferència, observo el seu somriure, els seus ulls, tot parlant a cau d'orella, i sens dubte, abraçant-la!)
nits... (complices del silenci)
nits que són només nits... (per somiar amb pau i tranquilitat)
...i res més...
Avui la nit llisca pel camí dels somnis... (els teus somnis t'estan esperant, vés, no dubtis més, abraça'ls, lluita pels teus somnis, fes que siguin certs, abraça'ls!!)