Amics per sempre

Amic meu, has aparegut en la meva vida. Ens hem fet amics. Molt amics. Passem caps de setmana plegats, ara aquí, ara allà... amb el patxaran, amb el jazz, ballant... xerrant i xerrant... abraçant-nos... Hem compartit tant i tant, que s'ha creat una amistat molt forta, excepcionalment forta, compartint el mateix cel d'estrelles, somriures, llàgrimes i molta, molta complicitat. Amb tu, sembla que ens coneguem, a hores d'ara, des de fa molts anys. Una amistat que ve de l'eternitat i que sembla que ens duu a l'infinit. Per a tota la vida!
Ets una ànima moolt evolucionada, una gran ment que s'ubica en una dimensió del més enllà. Un dilecte per a mi. Hem viscut i encara hem de viure coses meravelloses, amb molta complicitat i amor i sent gelosos l'un de l'altre. Ets molt sencer dilecte meu, molt sòlid tot i ser un home molt conscient de la societat i el món que t'envolta, que, a diverses voltes, et resulta aliè i hostil. Però, consola't. Consola't perquè a mi també me'l resulta. Has passat per molta descomprensió. No obstant, ets tan curiós que totes les traves que se t'han anat presentat al llarg de la vida les ha anat gestionant d'allò més bé i intel·ligentment possible, per veure què n'aprenies. Bravo! Ets tan curiós, que has viatjat i recorregut el món sencer per conèixer, compartir, experimentar i aprendre contínuament. 
Home de de sang blava, d'ànima tan sana i tan noble... Ets abstracte, molt dotat mentalment, però tan humil i bo... Ets bo, ets dolç i mascle. Però sempre a voltes em deixo elements: no només això, sinó que ets tendre, i amorós. Molt amorós. I atractiu! Un atractiu com mai havia vist en ningú: tens un magnetisme hipnòtic. A més, saps estimar molt. Flueixes en els plaers i, tot i ser un home expeditiu, ets, a la vegada, assossegat, tranquil i amb uns valors que et magnifiquen, molt respectuós. Gaudeixes molt de les estances especials; gaudeixes molt de la música i del que vivim com a emocions. I, jo, gaudeixo molt de tu. Gaudeixo de la vida i de l'amor que transmets.
Escrit de Joan Manuel Gómez dedicat a l'amistat, sincera i profunda, que ens uneix.
Que mai ens faltin les paraules! i recorda dilecte meu, som clonats, tronats i clonats.
Una aferrada!!