Exigim el pagament del 100% del nostre salari

1. El Govern ha fet públic que retardarà el pagament de la paga extra a tots els funcionaris fins al 28 de desembre, que només en pagarà el 80 % i que la resta no se sap quan ens arribarà. 
2. REBUTGEM aquesta provocació als empleats/des públics i considerem que és una manca de respecte a la feina que estem fent en els nostres llocs de treball, a més d’un robatori parcial, i cal veure si només temporal, de les nostres retribucions. 
3. DENUNCIEM que els diners per pagar les nòmines estan contemplats en el pressupost anual i, per tant, han de ser-hi i no poden retenir-los. 
4. PREGUNTEM al Sr. President en què s’han gastat aquests diners que ens pertoquen com a treballadors i treballadores. Creiem que si no sap gestionar millor el pressupost ja es pot quedar a casa seva. 
5. Considerem que és una greu IRRESPONSABILITAT i una mostra d’INCOMPETÈNCIA per part del Sr. Mas-Colell haver estat incapaç de preveure una cosa tan evident com és que els treballadors i treballadores han de cobrar el que els pertoca i en el moment que toca. 
6. DENUNCIEM que tot plegat no és res més que una maniobra per atemorir la població i afavorir-ne una actitud de submissió. 
7. INSTEM a tot el professorat i a tots els empleats/des públics A MANIFESTAR EL SEU REBUIG I A EXIGIR EL PAGAMENT COMPLET DE LA PAGA EXTRA..